Το δικό σου Digital Agency

Αναπτύσσουμε και διαχειριζόμαστε το προφίλ και την εικόνα σου στα Social Media με στοχευμένες δημοσιεύσεις και original περιεχόμενο.

Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργούμε πρωτότυπο περιεχόμενο, σχετικό με το brand σου, τόσο για το site, όσο και για τα social media. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείς ακολούθους και επισκέπτες που είναι engaged με την επιχείρησή σου.

Διαχείριση Social Media

Τα social media σε βοηθούν να κρατάς κοντά το κοινό σου. Όμως απαιτούν τακτικές δημοσιεύσεις που έχουν νόημα και ποιότητα. Αναλαμβάνουμε όλη την διαχείριση της παρουσίας σου στα social media, τον προγραμματισμό, τη διάδραση.

Advertising

Η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα να διαφημιστείς με πολύ οικονομικό τρόπο βελτιστοποιημένα και αποδοτικά σε εξειδικευμένο target group ανάλογα με τα προϊόντα σου. Αξιοποιούμε πλήρως το δίκτυο της Google, Facebook, Youtube.

Εξατομικευμένη Λύση

Η επιχείρησή σου είναι μοναδική όπως και οι ανάγκες της σε digital marketing. Για αυτό ανάλογα με τις ανάγκες σου, τους στόχους σου, τον κλάδο, τον ανταγωνισμό κλπ επιλέγουμε σε συνεννοήση μαζί σου το κατάλληλο μείγμα προώθησης και εξατομικεύουμε εντελώς το πλάνο digital marketing.

Page/Profile Setup: Ρυθμίζουμε τα προφίλ/σελίδες σου στα Social Media που επιθυμείς.

Page/Profile Optimization: Βελτιστοποιούμε τα προφίλ/σελίδες σου για το SEO.

Audience Strategy: Δημιουργούμε τακτικά ποιοτικό κπεριεχόμενο, παρακινώντας τους followers σου να αλληλεπιδράσουν μαζί σου.

Αds Management: Αναλαμβάνουμε πλήρως τον διαφημιστικό σου λογαριασμό αξιοποιώντας τις βέλτιστες τεχνικές για την επίτευξη των στόχων.

Τεχνική Ορολογία

Δεν θέλουμε να σε μπλέκουμε με τεχνικές λεπτομέρεες, οπότε σε περίπτωση που χρειάζεσαι επιπλέον ανάλυση είμαστε στη διάθεσή σου. 

Θες να προβάλλεις ηλεκτρονικά την Επιχείρησή σου;


Συμπλήρωσε την παρακάτω γρήγορη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για να σε ενημερώσουμε αναλυτικά.