Κατασκευή Eshop

κατασκευή eshop

Το δικό σου Digital Agency

Δημιουργούμε Ηλεκτρονικό Κατάστημα που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σου και φέρνει πωλήσεις από την έναρξη του.

Φιλικό Περιβάλλον

Όταν ο πελάτης επισκέπτεται το eshop σου θα πρέπει να αισθάνεται πως βρίσκεται σε ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον τόσο οπτικά, όσο και επικοινωνιακά.

Προσαρμοσμένο στην Επιχείρηση σου

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα e-shop φιλικό προς τον χρήστη, αξιόπιστο, γρήγορο και λειτουργικό προσαρμοσμένο πλήρως στην ταυτότητα και το χαρακτήρα της επιχείρησής σου.

Τεχνολογία και Ασφάλεια

Διασφαλίζουμε ότι λειτουργεί σωστά σε όλες τις Συσκευές (mobile, tablet, desktop) και παρέχουμε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον αγορών, τόσο για εσένα όσο και για τον πελάτη σου.

Ενδιαφέρεσαι για Ηλεκτρονικό Κατάστημα; Eπικοινώνησε μαζί μας και θα σε βοηθήσουμε

Τι πρέπει να έχεις υπόψη:

 1. 1
  Εύκολη Διαχείριση Πλατφόρμας
  Σε καταλαβαίνουμε. Ο στόχος δεν είναι να μπλέξεις με ορολογίες αλλά να μπορείς να εξυπηρετείς τους πελάτες σου ομαλά και εύκολα. Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος για αυτό και διασφαλίζουμε ότι η διαχείριση του καταστήματός σου είναι απλή και εύκολη.
 2. 2
  Απλό Checkout
  Η διαδικασία αγοράς, επιλογής προϊόντος και τοποθέτησης παραγγελίας πρέπει να είναι όσο πιο απλή γίνεται. Συνδυάζουμε την καλαισθησία με την απλότητα προκειμένου να διευκολύνουμε τον πελάτη και να τον οδηγήσουμε ομαλά στην ολοκλήρωση της αγοράς του.
 3. 3
  Speed Optimization
  Το πόσο γρήγορα αποκρίνεται το eshop παίζει μεγάλο ρόλο στο αν ο επισκέπτης θα γίνει πελάτης ή αν θα προχωρήσει σε κάποιον ανταγωνιστή. Φροντίζουμε με καθαρό κώδικα να αποκρίνεται το eshop ταχύτατα φιλοξενούμενο σε dedicated servers υψηλής απόδοσης.

Ενδιαφέρεσαι για Ηλεκτρονικό Κατάστημα; Eπικοινώνησε μαζί μας και θα σε βοηθήσουμε

Δίπλα σου σε όλα τα βήματα

Ειδικό SEO για eshop

Για να εμφανίζεται το eshop ψηλά στις αναζητήσεις της google και να μην χάνεται στο πλήθος των ανταγωνιστών χρειάζεται να είναι search engine optimized. Με την βοήθεια των ειδικών μας βρίσκουμε τις σωστές λέξεις-κλειδιά, κάνουμε το site ανιχνεύσιμο και δημιουργούμε σχετικό περιεχόμενο.

Marketing Plan

Προωθούμε το eshop ώστε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και φροντίζουμε για την δημιουργία ενός ισχυρού brand που θα προσελκύει πελάτες. Το επιτυγχάνουμε μέσα από τα Social Media, την Google, το Email Marketing σχηματίζοντας μια συνολική στρατηγική που ταιριάζει στην επιχείρηση και τα προϊόντα σου.

Πακέτα Υποστήριξης

Και μετά την παράδοση του eshop μένουμε σε επαφή εγγυόμενοι την καλή λειτουργία του. Διασφαλίζουμε την ενημέρωση του κώδικα με όλες τις τελευταίες νέες προγραμματιστικές τεχνικές και την ασφάλεια της πλατφόρμας και είμαστε στη διάθεσή σου για κάθε βοήθεια και εκπαίδευση.

Τι προσφέρουμε

Απεριόριστες Σελίδες

SEO Βελτιστοποίηση

Βελτιστοποίηση Ταχύτητας

Κατάλογος Προϊόντων

Εύκολη Διαχείριση

Call to Actions

Τρόποι Πληρωμής

Έκδοση για Κινητό

Πως δουλεύουμε μαζί σου

Ανάλυση

Πρώτα συζητάμε μαζί σου, αναλύουμε τις ανάγκες σου και καταρτίζουμε αναλυτικό πλάνο.

Σχεδιασμός

Ξεκινάει ο Σχεδιασμός και η ανάπτυξη. Σε κάθε βήμα σε ενημερώνουμε αναλυτικά και παίρνουμε feedback.

Παράδοση

Κάνουμε τις τελευταίες δοκιμές σε πραγματικό περιβάλλον λειτουργίας και παραδίδουμε πάντα στην ώρα μας!

Ενδιαφέρεσαι για Ηλεκτρονικό Κατάστημα;


Συμπλήρωσε την παρακάτω γρήγορη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για να σε ενημερώσουμε αναλυτικά.